Superjuoksukoulussa ei mitata matkaa vaan opetellaan juoksua eri muodoissa. Välillä juostaan lujaa, välillä hiljaa, joskus hypitään esteiden yli, joskus juostaan aitoja, mutta aina nautitaan liikunnasta. Tavoitteena on uusien asioiden oppiminen ja onnistumisen elämykset mukavassa seurassa.

Superjuoksukoulussa treenataan pika- ja kestävyysmatkoja kukin oman osaamistaidon puitteissa.

Ryhmän valmentajina toimivat parhaat mahdolliset valmentajat, joiden mottona: Vanha viisaus, paljon monipuolista tekemistä ja nopeus, niin ei mee pahasti pieleen

Juoksukoulu on tarkoitettu 8-13-vuotiaille urheilijanaluille, jotka nauttivat liikunnasta. Mukaan voi tulla myös yli 13-vuotiaat juoksemisesta vasta kiinnostuneet. Harjoitusten sisällä urheilijat jaetaan ikäryhmittäin.

Juoksukoulu kokoontuu kesän aikana 2 kertaa viikossa. Harjoituspäivät ovat torstai ja sunnuntai, varapäivänä lauantai. Ensimmäinen tutustumiskerta on torstaina 13.5.2021 klo 17.30-19.00 Seinäjoen keskuskentällä. Kokoontuminen kentän katsomossa.

Harjoitukset ovat molempina päivinä klo 17.30-19.00, Sunnuntaisin kokoonnutaan keskuskentällä, torstaisin pääsääntöisesti Joupiskan päällä vesilaitoksen parkissa. Harjoitusajat ja paikat julkaistaan viikoittain SSU:n nettisivuilla www.ssu-yu.fi

Varustus harjoituksissa: sään mukainen urheiluvarustus, juomapullo, lenkkikengät ja nopeuskerroille voi ottaa myös piikkarit, jos sellaiset omistat.

Kesäkauden harjoitusmaksu 95 euroa. Mikäli olet ilmoittautunut juniorivalmennusryhmiin, niin juoksukoulu sisältyy niiden hintaan. Ilmoittauduttehan silti superjuoksukouluun, että osaamme odottaa oikean määrän urheilijoita harjoituksiin. Kilpailemisesta kiinnostuneet urheilijat voivat hankkia lisenssin antamillamme ohjeilla

Ilmoittautuminen superjuoksukouluun


Kestävyysosion valmentajat:
Mikko Kuivinen 050-3067213, Ritva Mäki-Mantila- Pasanen, Jukka Raittinen, Mikko Raittinen, Tuomo Hippi
Nopeusosion valmentajat
Ari Vekola 040-7074881,Helinä Koivumäki,Henna-Maija Koivisto,Jukka Takala

Mikäli haluat ilmoittautua mukaan talvi-/kevätkauden yleisurheilukouluun, SSU Junioreihin tai SSU Valmennus -ryhmiin, otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Kesän 2022 yleisurheilukouluihin ilmoittautumisesta tiedotetaan erikseen huhtikuussa.

Katri Palomäki
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 240 2903