Talvikauden 2021-22 ryhmät ovat täynnä! Voitte ilmoittaa lapsen varasijalle sähköpostitse (yhteystiedot sivun lopussa), jolloin otamme yhteyttä mahdollisesta vapautuvasta paikasta sähköpostitse. Kesän 2022 yleisurheilukouluihin ilmoittautumisesta tiedotamme erikseen huhtikuun aikana.

Tutustumisyleisurheilukoulua järjestetään ympäri vuoden 4-6-vuotiaille. Harjoittelu on leikkipainotteista, yhdessä liikkumisen ja olemisen harjoittelua. Tutustumisyleisurheilukoulussa pääsee perusliikuntataitojen harjoittelun lisäksi kokeilemaan eri yleisurheilulajeja. Tutustumisyleisurheilukoululaiset harjoittelevat kerran viikossa. Ryhmän koko on noin 20 lasta ja ryhmässä on koulutettuja ohjaajia. Harjoituksiin parhaat varusteet ovat lenkkarit ja verryttelyasu. Ota mukaan myös vedellä täytetty juomapullo. 2-3-vuotiaat (kesäkausi) harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa.

Talvikauden harjoitukset lähtevät käyntiin viikolla 36. Harjoitukset järjestetään maanantaisin Elisa Monitoimihallilla klo 17:30-18:30 ja keskiviikkoisin Nurmohallilla klo 17-17:50 (hintaan kuuluu yhdet harjoitukset viikossa, päivä valitaan ilmoittautumisen yhteydessä)

HARJOITUKSET TALVIKAUDELLA 2021-22

Talvikauden harjoitukset alkavat viikolla 36. Harjoitukset järjestään viikoilla 36-50 (syyskausi) ja 2-17 (kevätkausi). Ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti syyskaudelta kevätkauteen, ellei ilmoittautumista peru erikseen. Harjoituksia ei järjestetä koulujen syys- ja talvilomaviikoilla. Lapsen voi ilmoittaa jompaan kumpaan ryhmistä.

MAANANTAI klo 17:30-18:30 Elisa Monitoimihalli
2017-2015-syntyneet

KESKIVIIKKO klo 17-17:50 Nurmohalli
2017-2015-syntyneet


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen talvikaudelle alkaa maanantaina 9.8. klo 12 TÄÄLLÄ>> Yleisurheilukouluun ilmoittaudutaan ainoastaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Kahden tutustumiskerran jälkeen (kahdet ensimmäiset järjestetyt harjoitukset) peruutuksen voi tehdä sähköpostitse katri.palomaki@ssu-yu.fi. Jos perut osallistumisen vasta laskun saatuasi, veloitamme 10€ toimistomaksun. Perumiseksi ei siis riitä, ettei lapsi ilmesty harjoituksiin!

HINTA

Syys- tai kevätkausi 60€
Koko talvikausi 120€ ( syys+ kevät)
Kesäkausi 60€

Vuoden 2021 jäsenmaksu 20€ (laskutetaan kerran vuodessa)

Hinta sisältää:
- 1 krt / viikko harjoitukset
- lisenssin, oikeus edustaa seuraa
- tapaturmavakuutuksen kilpailuissa ja harjoituksissa
- yleisurheilukoulu t-paidan (vain kesäkausi)
- toimistopalvelut
- mahdolliset muut erikseen ilmoitettavat edut

Vuoden ensimmäisen laskutuksen yhteydessä veloitamme kaikilta jäsenmaksun (20€). Jäsenmaksu sisältää seuran jäsenyyden ja jäsenedut, joihin voit tutustua TÄÄLLÄ>>

Sisaralennus 20 euroa, ohjaaja-alennus 20 euroa.
Lasku lähetetään sähköpostilla. Seura pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

Tutustumisyleisurheilukoulukysymyksiin vastaa:

Katri Palomäki
Nuorisopäällikkö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 240 2903

tai laskutusasioissa seuran toimisto

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.