Kesällä 2018 Seinäjoen Keskuskentällä kilvoitellaan lastenkilpailuissa ja kokeillaan omia rajoja nuorisokisoissa. 

Kaikille yleisurheilukoululaisille ja seuran eri harjoitusryhmissä käyville urheilijoille hankitaan kilpailulisenssi jäsenmaksun maksettua, joka oikeuttaa kilpaileman SUL:n alaisissa kilpailuissa ja mahdollisuuden ilmoittautua sähköisen kilpailukalenterin kautta. Huom! Ne jotka eivät käy seuran harjoitusryhmissä tai eivät maksa seuralle harjoitusmaksuja, saavat kilpailulisenssin maksamalla seuramaksun ja ilmoittamalla tietonsa tähän lomakkeeseen. Maksun maksettuasi ja lomakkeen täytettyäsi laita sähköpostiin nimesi ja että olet maksanut seuramaksun. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.kilpailukalenteri.fi osoitteesta löydät kaikki Suomen kilpailut ja myös paljon tietoa kilpailuista: aikataulut, muut ilmoittautuneet sekä sähköisen ilmoittautumismahdollisuuden.

 ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

KILPAILUKALENTERI 2018

 

SSU:n järjestämät viralliset kilpailut

SSU:lle jo myönnetetyt kilpailut:

21.6.2018 SSU:n nuorisokansalliset Poholaasen Timanttiliigan osakilpailu

10.7.2018 Aluemestaruuskilpailut M/N, M17/N17

13.7.2018 Kaappoo Jouppilan muistokisat

15.8.2018 Seinäjoen Tähtikisat 

Virallisissa kilpailuissa tarvitaan kilpailulisenssi, seuran urheilijoille maksuttomat.