TUTUSTUMISYLEISURHEILUKOULU

3-6-vuotiaiden ryhmissä harjoittelu on leikkipainotteista, yhdessä liikkumisen ja olemisen harjoittelua. Tutustumisurheilukoulussa pääsee perusliikuntataitojen harjoittelun lisäksi kokeilemaan eri yleisurheilulajeja. Huom! 3 vuotiaat lapset harjoittelevat vanhemman kanssa.

YLEISURHEILUKOULU

7-10-vuotiaiden yleisurheilukoulussa tärkeintä on perusliikuntataitojen eli juoksemisen, heittämisen ja hyppäämisen harjoittelu sekä tasapainon ja ketteryyden kehittäminen. Jokaisella harjoituskerralla tutustutaan aina johonkin yleisurheilulajiin.

SSU JUNIORIT

Kilpailuihin osallistumisesta kiinnostuneille 9-13-vuotiaille lapsille oikea paikka on juniorivalmennusryhmä. Kaikilla 9-13-vuotiailla kilpailuista kiinnostuneilla on mahdollisuus ilmoittautua juniorivalmennusryhmiin. Näissä ryhmissä harjoittelu keskittyy urheilukoulua tehokkaammin lajitaitojen ja perusominaisuuksien kehittämiseen. Ryhmiin pääsemiseksi ei tarvita erikoislahjakkuutta, vaan innostunut asenne harjoittelua kohtaan ja pieni kipinä kilpailuihin on tärkeintä. Harjoittelun luonne on innostavaa ja tulevaisuuteen tähtäävää.

SSU VALMENNUSRYHMÄT

Luontainen jatko juniorivalmennusryhmälle on valmennusryhmä, jossa 14-vuotias kasvaa 17-vuotiaaksi nuoreksi urheilijaksi. Valmennusryhmät tarjoavat urheilijoilleen tehokasta kilpailuihin tähtäävää nuorisovalmennusta. Kaikista ei tietenkään voi eikä tarvitsekaan tulla huippu-urheilijoita, mutta tärkeimmät kriteerit valmennusryhmiin pääsyssä ovat innostus harjoittelua kohtaan ja halu osallistua kilpailuihin.