Kilpailulisenssi on pakollinen kilpailulupa kaikissa virallisissa yleisurheilukilpailuissa. Lisenssi oikeuttaa sinut edustamaan seuraa. Alle 13-vuotiailla lisenssiin sisältyy myös Sporttiturva, mutta 14+ urheilijoiden tulee hankkia vakuutus itse.

- Seura maksaa lisenssin automaattisesti niille, jotka kuuluvat seuran harjoitusryhmiin ja ovat maksaneet jäsenmaksun.
- Jos ei kuulu seuran harjoitusryhmiin, lisenssin saa ostettua itse TÄÄLTÄ>>> Huomioithan, että lisenssin yhteydessä syöttämäsi yhteystiedot ovat oikein, jotta yhteydenpito seurasta olisi mahdollisimman sujuvaa.

Onko sinulla voimassa oleva lisenssi?

Asian voit tarkistaa www.kilpailukalenteri.fi oman seuran urheilijaluettelosta; että löytyykö tietosi sieltä. Sen saa auki, kun alkaa tehdä ilmoittautumista johonkin kilpailuun, johon ilmoittautuminen on käynnissä, mutta muista keskeyttää ilmoittautuminen ellei kisa ole sellainen johon aiot osallistua.

Sporttiturva

Sporttiturva kuuluu automaattisesti 13 vuotiaiden ja sitä nuorempien lisenssiin. Vanhempien urheilijoiden on mahdollista hankkia Sporttiturva-vakuutus maksusta, mikäli urheilijalla ei ole vakuutusta oman vakuutusyhtiön kautta. Sporttiturva-vaihtoehdot ovat seuraavat:

A-vakuutus:
- 20 vuotta ja vanhemmat (s. 2000 ja aikaisemmin) Sporttiturva 120 euroa
B-vakuutus:
- 18-19-vuotiaat (s. 2001-2002) Sporttiturva 29 euroa
C-vakuutus:
- 14-17-vuotiaat (s. 2003-2006) Sporttiturva 20 euroa

Lisätietoja 13-vuotiaiden ja nuorempien Sporttiturvasta täältä>>

Lisätietoja 14-vuotiaiden ja vanhempien Sporttiturvasta täältä>>

Hankkiaksesi Sporttiturvan, kirjaudu SUL-OmaPalveluun ja kirjoita seuran nimi sekä anna sähköpostiosoitteesi, jota käytät Seuran jäsen- ja lisenssirekisterissä. Hetken päästä saat tunnuksen, joka on voimassa rajallisen ajan. Pääset hallinnoimaan omia tietojasi ja hankkimaan Sporttiturvan ja/tai yleisurheilulisenssin.

Lisenssi- ja Sporttiturvakysymyksissä lisätietoja saa seuran toimistolta
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.