SEURAN KORVAAMISSÄÄNNÖT:

Urheilijoiden osalta korvaamiskäytännöt koskevat niitä, jotka ovat maksaneet harjoitusmaksut ja jäsenmaksun, ellei muuta ole sovittu.

OSALLISTUMISMAKSUT

Ilmoittautuessaan alla oleviin kisoihin, joissa on käytössä verkkomaksaminen tulee urheilijan maksaa ilmoittautumismaksu itse ilmoittautumisen yhteydessä. Seura maksaa ilmoittautumismaksun urheilijalle jälkikäteen kuittia ja ostoselvitystä vastaan.

Mikäli maksua ei tarvitsee suorittaa heti ilmoittautumisen yhteydessä, urheilijan ei tarvitse maksaa itse ilmoittautumismaksua kunhan urheilija ilmoittautuu kilpailuihin viimeistään torstaina (tai muu ilmoittautumispäivää edeltävänä arkipäivänä) klo 12 mennessä ja toimittaa samalla tiedon ilmoittautumisestaan seuran toimistolle ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse). Tällöin toimistolta hoidetaan ilmoittautumismaksu. Mikäli urheilija ilmoittautuu tämän jälkeen, on ilmoittautumismaksu hoidettava itse. Tässäkin tapauksessa ilmoittautumismaksu korvataan  urheilijalle kuittia ja ostoselvitystä vastaan jälkikäteen.

Seura maksaa ajallaan ilmoittautuneiden osanottomaksut, ei jälki-ilmoittautuneiden.

OSANOTTOMAKSUT, MAJOITUKSET, RUOKAILUT, KM- KORVAUKSET 

a) Piirinmestaruuskilpailut, sisuhuipentumat, omat kisat ja erikseen sovittavat kisat
- Seura maksaa ajallaan ilmoittautuneiden osanottomaksut, ei jälki-ilmoittautuneiden

b) SM- kilpailut
- Seura maksaa ajallaan ilmoittautuneiden osanottomaksut
- Seura maksaa, 14 v => yleinen sarja, matkat kilometrikorvausta 8 snt, jos autossa 1 urheilija ja 15 snt, jos 2 tai enemmän urheilijoita, jos ei seura ole järjestänyt yhteiskuljetusta ja ellei muuta ole sovittu.
- Seura maksaa urheilijoiden sekä seuran etukäteen nimeämien vastuuvalmentajien / -huoltajien yöpymiset  SM-viesteissä. (päivitetty 8.5.2019 hallituksen kokouksessa, muutos astuu voimaan 1.6.2019)
- Seura ei maksa veteraaniurheilijoiden osallistumismaksuja, yöpymis- eikä matkakuluja SAUL:n SM-kisoihin ellei muuta ole erikseen sovittu

c) Seuracupin finaali
- Seura maksaa matkan, majoituksen ja ruokailun

KOSKA KORVAUKSIA VOI HAKEA?

Korvausten hakuun on määritelty kolme eri ajankohtaa. Alkuvuoden korvaukset tulee hakea 31.5 mennessä yhdellä kertaa, kesän kilpailukauden kulut 30.9 mennessä ja syksyn kulut 15.12 mennessä (mikäli sinulle tulee kuluja, jotka ajoittuvat 15.12 jälkeen, ota yhteyttä toimistolle). Kerää kyseisen jakson tositteet yhteen ja hae korvaus yhdellä kertaa. 

Apua ja lisätietoja voi kysyä toimistolta.