Seinäjoen Seudun Urheilijat ry on ottanut käyttöönsä myClub-palvelun. myClub on urheiluseurojen jäsenpalvelu, jolla seuramme hallinnoi jäsenrekisteriä, jäsenten läsnäoloseurantaa, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita. SSU tarvitsee rekisterin tuottaakseen jäsenilleen palveluja.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin (jäsentilin), jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi ja saat jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi. Useampi henkilö (esim. molemmat vanhemmat) voi hallinnoida yhtä jäsentiliä.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. myClubista löytyy myös mobiilisovellus, jonka voi ladata maksutta sovelluskaupasta.

Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja. Palvelu toimii EU:n sisällä ja järjestelmä on laajassa käytössä. Ohjeita myClubin käyttöön löydät täältä: https://help.myclub.fi

SSU myClub palvelu löytyy osoitteesta ssu.myclub.fi ja rekisterimme tietosuojaselosteen löydät sivun oikeasta alakulmasta (Tietosuojaseloste - Seinäjoen Seudun Urheilijat)

myClub jäsentilin aktivointi: SSU:n toiminnassa syksyllä 2021 mukana olleille (Yleisurheilukoulut, SSU Juniorit, SSU Valmennus) lähetämme myClub tilin aktivointilinkin sähköpostiin. Aktivoimalla tilin huoltaja pääsee hallinnoimaan huollettavan yhteystietoja, lisäämään tarvittaessa toisen huoltajan ja ilmoittautumaan SSU ryhmän viikoittaisiin harjoituksiin tai muihin tapahtumiin.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista, voit ottaa yhteyttä pj. Kari Ahvenlampi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 5848 306