Suomisport- tilin luominen
 
Yleisurheilulisenssien hankinta on siirtynyt 1.10.2021 alkaen yleisurheilurekisteristä Suomisport- palveluun. Seurat eivät henkilötietosuojan vuoksi pysty siirtämään henkilöitä yleisurheilurekisteristä Suomisport- palveluun. Jotta SSU voi hankkia lisenssin, täytyy henkilön rekisteröityä Suomisport- palveluun. Alaikäisen lapsen tapauksessa huoltaja luo ensin oman Suomisport- tilin ja sen jälkeen liittää huollettavat lapset omaan tiliinsä. Suomisport- palvelua käyttää useampi laji ja seura, joten tilin luomisen lisäksi henkilön tulee liittyä SSU:n Suomisport:n.
 
Tästä linkistä pääset luomaan itsellesi ja lapsellesi Suomisport- tunnuksen ja liittymään SSU:n Suomisport- palveluun:
https://www.suomisport.fi/events/56865951-97d0-4955-ba55-30f3e22bbbbf
 
Jos sinulla on ongelmia tilin luonnissa voit olla yhteydessä Suomisport- asiakaspalveluun Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (arkisin 8-16)
Ohjeita ja tukimateriaalia: www.tuki.suomisport.fi
SSU toimistolta autetaan mahdollisuuksien mukaan.
 
SSU:n kaudelle 2021-2022 hankkimat lisenssit
 
SSU ostaa yleisurheilulisenssin kaikille seuran ryhmissä harjoitteleville seuran jäsenille. Lisenssin tyyppi riippuu henkilön syntymävuodesta. Lisenssejä ostetaan sitä mukaa, kun henkilöitä ilmestyy SSU Suomisport:n.
 
Tietoa kauden 2021-2022 yleisurheilulisensseistä:
https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/
 
Tutustumisyleisurheilukoululaiset 2016- syntyneet ja nuoremmat:
- SSU hankkii ryhmälisenssin, joka sisältää Sporttiturvan, mutta ei sisällä lupaa osallistua virallisiin kilpailuihin. Ryhmälisenssillä voi osallistua SSU:n seurakisoihin ja muihin ei- virallisiin kilpailuihin.
HUOM: ryhmälisenssin hankinta ei vaadi lapselta Suomisport- tunnusta. Nimi ja syntymäaika riittävät ja saamme nämä tiedot harjoitusryhmistä.
 
Yleisurheilukoululaiset 2015-2011 syntyneet:
- SSU hankkii 20e lisenssin, joka sisältää Sporttiturva- vakuutuksen.
 
SSU Juniorit 2013-2009 syntyneet:
- SSU hankkii 20e lisenssin, joka sisältää Sporttiturva- vakuutuksen
 
SSU Valmennus 2008 ja vanhemmat:
- SSU hankkii omissa valmennusryhmissä harjoitteleville jäsenilleen 30e lisenssin. Lisenssiin ei sisälly vakuutusta, mutta voit hankkia lisäturvaksi esim. Sporttiturvan omilla Suomisport- tunnuksillasi.
- SSU hankkii lisenssin seuran sopimusurheilijoille.
 
Jos urheilija edustaa SSU:ta, mutta ei harjoittele seuran ryhmissä voit hankkia lisenssin Suomisport- tunnuksilla.
 
Lisenssitiedot siirtyvät Suomisport:sta automaattisesti Kilpailukalenteriin
 
Lisätietoja lisensseistä pj. Kari Ahvenlampi (050 5848306 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja nuorisopäällikkö Katri Palomäki (044 2402903 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).