SSU:n hallitus on tehnyt päätöksen noudattaa Suomen hallituksen ja THL:n suosituksia koronavirusepidemiatilanteessa. Seuran kaikki alle 13-vuotiaiden harjoitustoiminta perutaan varotoimena maaliskuun loppuun saakka. Tilanne arvioidaan uudelleen kuun lopussa. 

Peruutukset koskevat lasten yleisurheilukouluja ja juniorivalmennusryhmiä Seinäjoella, Nurmossa ja Peräseinäjoella. Myös sisuhallit su 22.3. saatetaan perua, mutta EPU seuraa tilannetta vielä alkuviikkoon.

Yli 14-vuotiaille valmennusryhmäläisille valmentajat ilmoittavat harjoituksista urheilijoilleen erikseen. Seuraa kotisivuja, lisäohjeistuksia tulossa! Muistakaa pestä kädet huolella jo kotoa lähtiessä, samoin kun tullaan ja lähdetään harjoituspaikalta ja taas kotona. Ja treenipaikalla ollaan entistä enemmän yksilöurheilijoita (säästetään yläfemmat, isot halit ym. tuonnemmaksi), aivastelut ja yskimiset hihaan tai nenäliinaan. Jos perheen lähipiirissä on perussairaita, hyvin iäkkäitä tms, niin silloin asianomaiset miettivät kohdaltaan miten reagoivat yhteisharjoituksissa käyntiin. 

Käsienpesuohjeet:

1. Annostele pesuneste kostutettuihin käsiin.
2. Hiero sormenpäät toisen käden kämmentä vasten.
3. Hiero kämmeniä vastakkain
4. Hiero sormia lomittain vastatusten.
5. Hiero sormien välit käden selkäpuolelta.
6. Hiero molemmat peukalot erikseen.
7. Hiero sormia koukistettuina

Pesun on hyvä kestää vähintään 30s, että vaikutus on riittävä. Ohjeistuksia lisää: www.thl.fi