2-12-vuotiaiden kaikille avoimet ja maksuttomat leikkimieliset kisat! Kisat alkavat klo 18. Kaikilla sarjoilla lajina 40m juoksu ja viimeisenä lajina kaikki juoksevat yhteislähdöllä keskuskentän kierroksen eli 400m. 

2014-syntyneet ja nuoremmat juoksevat ETUSUORALLA (tytöt ja pojat erikseen) ja heille ei oteta aikaa. Nuorimmat (2017-syntyneet) juoksevat ensin.

2013-syntyneet ja vanhemmat juoksevat TAKASUORALLA ja heille otetaan aika. Ensimmäisenä juoksevat 2013-syntyneet tytöt, sitten 2013-syntyneet pojat jne.

Kaikki osallistujat palkitaan Eepeen mitalilla.
Kentällä on myös mehu- ja munkkitarjoilu sekä muuta hauskaa ohjelmaa lapsille.

Ennakkoilmoittautuminen sähköisesti 5.6. klo 24 mennessä TÄÄLTÄ>>> tai jälki-ilmoittautuminen paikan päällä klo 17-17.45.
HUOM! Ennakkoilmoittautuneet saavat numerolappunsa ison kiven vierestä heti kentälle saavuttaessa, paikan päällä ei tarvitse enää ilmoittautua. Jälki-ilmoittautuvat saavat numerolappunsa ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtumassa otetaan valokuvia. Tapahtuman jälkeen osallistujien nimet julkaistaan seuran kotisivulla. Jos et halua, että lapsesi nimeä julkaistaan, ilmoitathan asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa!