Valmennusryhmäläisille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu infotilaisuus kauden 2018-2019 harjoituksista järjestetään torstaina 27.9.2018 klo 18-20 Uimahalli-Urheilutalolla kokoushuoneessa. Tervetuloa!


KAUDEN 2018-2019 HARJOITUKSET

Valmennusryhmä on suunnattu kilpaurheiluun suuntautuville 13-vuotiaille tai sitä vanhemmille nuorille. Ryhmään otetaan hyvän asenteen harjoitteluun omaavia nuoria, jotka aikovat kilpailla jatkossa.

Valmennusryhmät keskittyvät tavoitteelliseen ja monipuoliseen lajitaitojen ja perusominaisuuksien kehittämiseen. Ryhmään pääsemiseksi ei tarvita erikoislahjakkuutta, vaan innostunut asenne harjoitteluun ja kilpailemiseen on toivottava ominaisuus. 

Kauden 2018-2019 talviharjoitukset alkavat viikolla 39/2018 ja päättyvät kilpailukauden loputtua elo-syyskuussa. Harjoituskertoja on tarjolla 7-8 harjoitusta/viikko ja urheilija voi poimia valmentajansa/huoltajansa kanssa harjoitustarjottimelta itselleen sopivat harjoitusajat. Valmennusryhmän harjoituspaikat ja ajat julkaistaan viikoittain seuran nettisivuilla.

Minimissään suositellaan viikottaisiksi lajiharjoitusmääriksi:
13v 3 krt
14v 4 krt
15v 5 krt
16v 6 krt
17v 7 krt 

 
ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen pj-, hyppy- ja ottelu- ja heittoryhmiin tapahtuu tästä linkistä. 

Ilmoittautuminen Mikon kestävyysryhmään tapahtuu tästä linkistä.VALMENNUSMAKSUT

kuukausimaksut 35e/kk (sisältää 1-3 harjoitusta/vko)
kuukausimaksut 70e/kk (sis kaikki treenit sekä Kuortanehallin maksut ja mahdollisen harjoitusohjelman)

Kirjallisen valmennusohjelman hinnoittelusta sovitaan valmentajan kanssa suoraan. Valmentajaa voi tiedustella seuran valmennuspäälliköltä tai harjoitusten yhteydessä vetäjiltä. Juuri tällä hetkellä seuralla ei ole vakinaista valmennuspäällikköä.

HUOM!!  Kestävyysryhmään ilmoittautuneiden tulee maksaa seuramaksu. Valmennusmaksu ko ryhmän osalta tulee sopia suoraan Mikko Kuivisen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.050 306 7213) kanssa.


Vuoden ensimmäisen laskutuksen yhteydessä veloitamme kaikilta jäsenmaksun (20€), joka sisältää
- lisenssin, oikeus edustaa seuraa
- tapaturmavakuutuksen kilpailuissa ja harjoituksissa

Seura pidättää oikeudet hintojen muutoksiin. Lasku lähetetään sähköpostilla.
Maksuihin on mahdollista hakea huojennusta seuran eettisestä rahastosta.