SUPERjuoksukoulu on tarkoitettu 8-13-vuotiaille urheilijanaluille. Valmennusryhmään on tervetulleita myös 14-15 -vuotiaat juoksemisesta vasta kiinnostuneet. Harjoituksissa treenataan pika- ja kestävyysmatkoja kukin oman osaamistaidon puitteissa. Tärkein tavoite on uusien asioiden oppiminen ja onnistumisen elämykset mukavassa seurassa.

Juoksukoulu kokoontuu kerran viikossa sunnuntaisin koko kesän ajan lukuun ottamatta kisapäiviä jolloin urheilijat kokeilevat myös kilpailemista valmentajien opastuksella. Harjoitusaika on pääsääntöisesti sunnuntai klo 16:00-18.00 ja varapäivänä lauantai. Harjoitusajat julkaistaan viikoittain SSU:n nettisivuilla www.ssu-yu.fi

Ensimmäinen tutustumiskerta on sunnuntaina 22.5.2021 klo 16.00-18.00 Seinäjoen keskuskentällä. Kokoontuminen kentän katsomossa.

Valmentajina toimivat viime kesänä tutuiksi tulleet Helinä Koivumäki, Ari Vekola, Jukka Takala sekä uutena valmentajana itsekin vielä kilpaileva Eerika Koivuniemi.

Kesäkauden harjoitusmaksu 65 euroa, jonka lisäksi tulee hankittavaksi kilpailulisenssi 20€ ja seuran jäsenmaksu 20€ ellei niitä ole ennastaan. Mikäli olet ilmoittautunut SSU juniorit ryhmään niin juoksukoulu sisältyy sen kuukausimaksuun. Ilmoittauduttehan silti superjuoksukouluun, että osaamme odottaa oikean määrän urheilijoita harjoituksiin.

Ilmoittautumiseen TÄÄLTÄ>>>