SSU hakee ohjaajia kesän 2024 lasten urheilukouluihin

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset: Kari Ahvenlampi, 050 5848 306 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

SSU:n suosituissa lasten yleisurheilukouluissa toiminnan tarkoituksena on tutustuttaa lapset yleisurheilulajeihin sekä kehittää lasten liikunnallisia perustaitoja leikin ja monipuolisten harjoitteiden kautta. Lajitaitojen opettamisen lisäksi panostamme erityisesti positiivisen ja jokaisen huomioivan harjoitusilmapiirin luomiseen, ikäryhmälle sopiviin ja mielekkäisiin harjoitteisiin sekä tehokkaasti käytettyyn harjoitusaikaan.

Haemme ohjaajia 3-6 ja 7-10-vuotiaiden yleisurheilukouluryhmiin. Harjoitukset järjestetään ilta-aikaan ma ja ke Seinäjoen Keskuskentällä ja tiistaisin Nurmossa Haalin kentällä. Kevään aikana varmistuu järjestämmekö yleisurheilukouluja myös muualla Seinäjoen alueella arki-iltaisin. 

Harjoitusajat sijoittuvat päivästä riippuen klo 16:45-19 välille ja ohjaajien työaika alkaa 30 minuuttia ennen harjoituksen alkua. Ohjaaja voi työskennellä yhtenä tai useampana iltana viikossa, joten työ sopii hyvin opiskelun tai toisen työn oheen. Ohjaustunteja kertyy 2-10 h/vko. Harjoitukset järjestetään viikoilla 22-31 ja lisätunteja voi tehdä mm. SSU kesän lasten kilpailuissa toimitsijana. Ohjaamista SSU yleisurheilukouluissa on mahdollista jatkaa talvikaudella 2024-25.

Etsimme tiimiimme sekä aikuisia että nuoria ohjaajia. Alaikäraja ohjaajalle on 14-vuotta kuluvana vuonna täyttävä (7. luokkalainen). Odotamme ohjaajilta reipasta asennetta ja liikunnallisuutta. Ohjaajat perehdytetään työhön, joten voit hakea paikkaa myös ilman aikaisempaa kokemusta. Kokemus lasten kanssa toimimisesta, ohjaustyöstä ja yleisurheilusta katsotaan kuitenkin eduksi. Seura järjestää kevään aikana maksuttoman koulutuksen uusille ohjaajille. Koulutuksen suorittamisesta saa Suomen Urheiluliiton todistuksen.