TAAS ON AIKA KANNATTAA MEIDÄN SEURAN TÄRKEÄÄ TYÖTÄ LASTEN JA NUORTEN HARRASTUSTOIMINNAN HYVÄKSI JA SITEN MAHDOLLISTAA SEURAMME LAADUKKAAN VALMENNUKSEN JATKUVUUS!
 
Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan asiakasomistajat voivat tukea Kannustajat-seuroja vuoden 2024 loppuun saakka. Tuet maksetaan seuroille tammikuussa 2025.
 
Tukijaksi liitytään S-Käyttäjätilillä tai S-mobiililla valitsemalla oma Kannustajat-seura. Kannustaminen on asiakasomistajalle ilmaista eikä vähennä Bonuksien määrää. Tuki seuran junioritoimintaan määräytyy laskemalla kaikkien seuran kannustajiksi liittyneiden kalenterivuoden aikana kerryttämät Bonukset yhteen.
 
Kannustajat-mallilla tuetaan lasten ja nuorten liikunta- ja urheilutoimintaa Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialueella. Voit ilmoittautua kannustajaksi, jos olet Eepeen asiakasomistajatalouden pääjäsen. Kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot kuitenkin huomioidaan seuran tukisumman laskennassa.
 
Ilmoittautuminen seuran kannattajaksi tapahtuu näin:
Kirjaudu S-mobiiliin
Valitse Kannustajat-välilehdeltä, mitä seuraa kannustat eli tietenkin valitset SEINÄJOEN SEUDUN URHEILIJAT (Löytyy kohdasta: Minä – Omat tiedot)