Infoa uudesta Timanttitiimistä:

 

Timanttitiimi

 

Timanttitiimi on yleisurheilun kilparyhmä, joka on tarkoitettu ensisijaisesti 2011 - 2012 -syntyneille harjoitusryhmäänsä sitoutuneille, tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti harjoitteleville ja kilpailemisesta innostuneille urheilijoille. Ryhmän urheilijoiden lyhyen ajan tavoitteena SM-viestipaikat sekä henkilökohtaisten SM-kilpailujen tulosrajat. Timanttiryhmän urheilijoille järjestetään ympärivuotisesti kausivaihtelut huomioiden ryhmävalmennusta ja kilpailutoimintaa sekä vamman kohdatessa omatoimiharjoituksia. Ryhmässä opetellaan harjoittelemaan progressiivisesti ja valmentautumaan urheilijaksi.

 

Ryhmävalmennuksessa sisältöinä ovat juokseminen eri muodoissa ikäryhmän tarpeet huomioiden sekä eri yleisurheilulajien taito- ja ominaisuusharjoitukset.

Valmennusta ryhmässä tarjotaan 2 harjoituskertaa viikossa sekä urheilijat saavat lisäksi ohjeita kotona tehtäviin omatoimiharjoituksiin.

 

Ryhmään valitaan aluksi noin 8 urheilijaa ja 2-3 valmentajaa testien ja haastattelujen perusteella

Valintakriteerit:

* Sitoutuneisuus yleisurheiluvalmennukseen

* Tavoitteellisuus yleisurheilussa

* Pitkäjänteisen harjoittelun -asenne

* Ahkera kilpaileminen yleisurheilussa ja kilpailumotivaatio.

* Taitomerkkirajat katsotaan eduksi. Linkki taitomerkkeihin

* Koetilaisuus

 

Koetilaisuus pidetään Seinäjoen keskuskentällä keskiviikkona 23.8 klo 18.30:

Koetilaisuuden ja urheilijan kilpailutulosten perusteella valmentajat tekevät päätöksen tiimiin valittavista urheilijoista. Tiimiin hakeminen pyritään pitämään motivaatiota lisäävänä kertomalla tiimin ulkopuolelle jääneille, mitä asioita kehittämällä he voivat nousta tiimiin myöhemmin.

Testitilaisuuden sisältö:

* Nopeustesti

* kimmoisuustesti

* Voimatesti

* Kestävyystesti

* Oppimis/asenne/valmiustesti

 

Urheilijoiden ja valmentajien haku yleisurheilurekisterin kautta 22.8 klo 12 mennessä. Alla ilmoittautumislinkki:

>>Ilmoittautuminen tästä linkistä<<

Huom! Ryhmään valitutkin urheilijat ilmoittautuvat normaalisti SSU Junioreihin ja saavat sen kautta sitten MyClubissa tietoa treeneistä, joihin voivat ilmoittautua. Ilmoittautuminen SSU junioreihin avautuu elokuun aikana.

 

Tiedustelut: Ari Vekola 040 707 4881 ja Helinä Koivumäki 050 304 7538