Sisumestaruuksista kilpaillaan lauantaina 25.7. Lapualla ja sunnuntaina 26.7. Seinäjoen Keskuskentällä. Kilpailuissa 9-15-vuotiaat urheilijat pääsevät aistimaan vähän isompien kisojen tunnelmaa ja lajivaihtoehtoja on tarjolla paljon. Osallistumisoikeus on yhteensä neljään lajiin kahden päivän aikana. Kilpailuissa palkitaan kolme parasta, minkä lisäksi jokainen sisuhuipentumaan osallistunut palkitaan pokaalilla SSU:n kauden päätösjuhlassa. Ilmoittautuminen kisaan on päättynyt 22.7.

Alla muutamia ohjeita sisuhuipentumaan:

Alustava aikataulu löytyy TÄÄLTÄ>> Aikatauluun saattaa tulla vielä muutoksia, tarkista oman lajisi aikataulu vielä ennen kisaa.
Numerolaput jaetaan kilpailukansliassa seuroittain, joten numerolappusi voit tulla hakemaan Katrilta katsomosta SSU:n kokoontumispaikalta (seuran lipun luota). Kokoontumispaikalle voit jättää tavarasi ja halutessasi saat seuran värit kasvoihin ja nauhat hiuksiin. Samaa numerolappua käytetään sekä lauantain että sunnuntain kisoissa, joten pidäthän sen tallessa! Sunnuntain kisan jälkeen numerolapun saa pitää muistona kisoista.
Muista varmistaa osallistumisesi kisapaikalla! Juoksulajeissa osallistuminen tulee varmistaa kilpailukansliassa/maalitornin seinällä (raksi oman nimen kohtaan lähtölistaan) viimeistään 45 minuuttia ennen juoksun alkua. Kenttälajeissa varmistukset tehdään suorituspaikalla viimeistään 10 minuuttia ennen lajin alkua. Ole siis hyvissä ajoin paikalla!
Verryttely tulee tapahtua kentän ulkopuolella, Lapualla viereisellä pesäpallokentällä ja Seinäjoella pääkatsomon takana olevalla puistoalueella. Ei siis kentän nurmella eikä juoksuradalla.
Suorituspaikalle voi siirtyä juoksuissa 5 min ennen lajin alkua ja kenttälajeissa 20 min ennen lajin alkua. Hypyissä ja heitoissa verryttelysuoritukset tapahtuvat lajinjohtajan johdolla. Suorituspaikalle pääsevät vain urheilijat ja toimitsijat kilpailujen turvallisuuden ja sujumisen vuoksi, eli valmentajat, huoltajat ja muut kannustajat jäävät siis katsomoon
* Jos juoksu- ja kenttälaji menevät päällekäin, niin ilmoita tästä kenttälajin toimitsijoille/kirjurille ja ole lähtöviivalla ajoissa. Kenttälajeissa joustetaan tarvittaessa.
* Osoitteesta https://live.tuloslista.com/ löydät oikean kilpailun valitsemalla lähtölistat sekä tulokset. Voit siis esimerkiksi juoksulajeissa tarkistaa oman eräsi ja ratasi etukäteen.
* Tule kisapaikalle vain terveenä, muista turvavälit verryttelyssä, suorituspaikalla, kansliassa ja katsomossa. Kisapaikalla on käsidesiä, mutta on hyvä pitää myös omaa käsidesiä mukana.
* Lisää ohjeita löytyy 
TÄÄLTÄ

Tsemppiä kaikille kisaan, nähdään viikonloppuna! :)