Tervetuloa yleisurheiluun on 12-16-vuotiaille tarkoitettu ryhmä, jossa urheilija perehdytetään yleisurheiluun monipuolisesti. Harjoituksissa käydään kaikki yleisurheilulajit ja perusharjoitteet läpi kokeneiden valmentajien opastuksella.

Lisäksi urheilijan vanhemmille pidetään perehdytys, jossa käydään pääpiirteissään läpi mitä on hyvä tietää yleisurheiluharrastuksesta ja miten asiat toimivat. Perehdytyksessä käydään kattavasti läpi harjoitustoiminta ja kilpailutoiminta sääntöineen. Vanhemmat ovat tietenkin tervetulleita harjoituksiin ja jos on laji-/urheilutaustaa, niin aina on tarvetta myös apuvalmentajille.

Tarjolla on kaksi ryhmää eli 1 ryhmässä urheilevat 14-16-vuotiaat. 2. aloittava ryhmä on tarkoitettu 12-13-vuotiaille. Harjoitukset alkavat kesäkuussa tiistaina 2.6 klo 19:00 Seinäjoen keskuskentällä. Kokoontuminen vesiesteellä 5 minuuttia ennen harjoituksen alkua. Kesäkuussa harjoituksia on 2 kertaa viikossa. Toinen harjoitus pidetään sunnuntaina klo 17:30 alkaen. Harjoitusten kesto on 1,5 tuntia kerrallaan ja varusteeksi tarvitaan vain säänmukaiset urheiluasusteet ja lenkkikengät. Heinäkuussa ohjelmaan tulee kolmas viikkoharjoitus ja harjoittelu jatkuu nousujohteisena.

Harjoitusten ohella voi halutessaan kokeilla myös kilpailemista valmentajien opastuksella. Harjoitukset pidetään sekaryhmissä eli tytöt ja pojat harjoittelevat samassa ryhmässä. Urheilijat voivat siirtyä seuran pidempään harrastaneiden valmennusryhmiin halutessaan valmentajan suosituksella.

Ryhmä toimii kuukausimaksuperiaatteella siten, että kesäkuussa hinta on 20e/kk ja heinäkuussa 30e/kk. Ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ>>>

Tervetuloa kokeilemaan urheilulajeista yhtä vaativimmista! Yleisurheilu on yksi myöhäisen erikoistumisen lajeista ja koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa urheilua.

Tiedustelut ja lisätiedot: Nuorisopäällikkö Katri Palomäki 044 240 2903 tai valmentaja Ari Vekola 040-7074881