SSU:n juniorivalmennusryhmät ja valmennusryhmät jatkavat toukokuun loppuun saakka harjoittelua pienryhmissä ja itsenäisesti. Kesäkuun alussa siirrytään normaaliin harjoitusrytmiin. Lisätiedot oman ryhmän valmentajalta tai Katrilta (044 240 2903 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Julkaisun lopussa ohjeet turvalliseen pienryhmäharjoitteluun.

Kesän yleisurheilukoulut alkavat viikolla 23. Urheilukoulujen osalta odotamme edelleen viranomaisten tarkennuksia 50 henkilön kokoontumisrajoitukseen liittyen kesäkuun 1. päivästä alkaen. Vasta näiden linjausten jälkeen voimme varmasti sanoa, mitkä urheilukouluryhmät pystymme järjestämään alkuperäisen suunnitelman mukaan ja mitkä ryhmät joudumme siirtämään harjoitusajan ja -paikan osalta. On myös mahdollista, että osa ryhmistä joudutaan perumaan kokonaan tai että niitä ei päästä aloittamaan vielä viikolla 23. Teemme kuitenkin kaikkemme saadaksemme mahdollisimman monta pientä urheilijan alkua kesällä yleisurheilun pariin ja tiedotamme muutoksista ilmoittautuneille sähköpostitse. AVI on luvannut julkaista ohjeistuksensa toukokuun aikana.

Kuten ilmoittautumisessa on mainittu, mikäli ryhmän toiminta muuttuu alkuperäisestä suunnitelmasta, ilmoittautumisen peruminen on mahdollista. Peruutukset vain sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ohjeet pienryhmäharjoitteluun:

  • Harjoituksiin saa tulla VAIN TÄYSIN TERVEENÄ!

  • Pese kädet kotona harjoituksiin lähtiessäsi ja jälleen kotiin palatessasi.

  • Yleisten sisätilojen, kuten vessojen ja pukuhuoneiden käyttöä kentällä vältetään

  • Jos joudut yskimään tai aivastamaan, tee se hihaasi/nenäliinaan/paidan sisään

  • Kentällä harjoitellaan max 10 henkilön ryhmissä. Kentällä saa olla samanaikaisesti max 30 henkilöä selkeästi erillisiin pienryhmiin jaettuna

  • Harjoituksissa pyritään noudattamaan kahden metrin turvavälejä

  • Kenttä on varattu urheilijoille ja valmentajille, ei siis huoltajia kentälle

  • Harjoituksissa käytettäviä välineitä (tötsät, aidat ym) käsittelevät vain valmentajat. Alle 14-vuotiaiden harjoituksissa ei käytetä heittovälineitä toukokuun aikana