Nuorten SM hallikisoissa Helsingissä oli SSU:lla kahden kullan viikonloppu! Lauantaina Saana hyppäsi ennätyksensä tuntumaan N17-sarjan kolmiloikassa ja otti hienosti kultaa. Saana kisasi myös 60m aitajuoksussa, mutta ennätystä sivunnut aika ei tällä kertaa riittänyt finaaliin. Saanaa valmentaa Ari Koivisto. Toisen kullan SSU:lle nappasi sunnuntaina Emilia N19-sarjan kuulassa. Emilian ennätyksien täyteinen hallikausi sai näin hienon huipentuman. Emiliaa valmentaa isä Hannu Kangas.

Silja puolestaan edusti SSU:ta N17-sarjan korkeudessa. Tällä kertaa sijaksi tuli tiukan kisan jälkeen neljäs, pronssituloksen ollessa sama 164. Moniottelija Aada edusti myös samassa korkeuskisassa ja sijoituksena tällä kertaa 11. Pituudessa sijoitus oli pienten askelmerkkiongelmien saattelemana 12. Aada edusti lisäksi 60m kisassa ja ennätysjuoksulla alkueristä hienosti välieriin edennyt kisa ei kuitenkaan riittänyt finaaliin saakka. Meeri kisasi niin ikään N17-sarjan pituudessa myös pienten askelmerkkiongelmien kanssa sijan ollessa 11. Lisäksi Meeri osallistui 60m kisaan, mutta tällä kertaa välieriin ennätyksellä edennyt ei saanut kovatasoisessa kisassa finaalipaikkaa.

N17-sarjassa kisasi myös Inka, joka paransi halliennätystään niin 800m kisassa sijan ollessa hieno 6. kuin 300m kisassakin sijoituksen ollessa 11. Inkaa valmentaa Mikko Kuivinen.

Naisten 19-sarjassa moniottelija Valentina nappasi korkeudessa hyvän 5. sijan. Kuulassa sijoitus oli tällä kertaa 13. N19-sarjassa 800m juoksussa seuraa edusti Selina ja sija tällä kertaa ennätyksen tuntumaan päättyneessä juoksussa oli 14.

SSU onnittelee hyviä sijoja napanneita ja kiittää seuran edustamisesta kaikkia urheilijoita sekä taustajoukkoja! Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän kisakautta!