Pikajuoksuryhmän (13v+) harjoitukset vko 36
Ke 4.9. klo 17:30-19, Keskuskenttä, Ari Vekola, Helinä Koivumäki (SM-viestien pikaviestivaihtoharjoitus)

Juniorivalmennusryhmän kesäkausi on ohi ja muutaman viikon harjoitustauko edessä. Seuraavaksi kokoonnutaan kaikkien valmennusryhmien yhteisellä peruskuntokaudella sunnuntaina 22.9. Pk-kaudella kohotetaan kuntoa treenaamalla ja pitämällä hauskaa esimerkiksi erilaisten pelien, vaellusten ja suotreenin merkeissä. Peruskuntokaudella myös urheilijan vanhemmat ovat tervetulleita treenaamaan. Lisätietoa pk-kaudesta luvassa myöhemmin, seuraa kotisivuja!

Ilmoittautuminen juniorivalmennusryhmän talvikaudelle alkaa torstaina 5.9. klo 11 TÄÄLLÄ>>>. JVR1-ryhmään voivat ilmoittautua 2011-2009-syntyneet ja JVR2-ryhmään 2008-2007-syntyneet. 2006-syntyneiden on aika siirtyä valmennusryhmiin, joista on tulossa lisätietoa myöhemmin. 2006-syntyneet aloittelijat voivat vielä ilmoittautua JVR2-ryhmään. Lisätietoa talvikauden harjoituksista TÄÄLLÄ>>

Kisoja on vielä muutamat jäljellä: keskiviikkona 4.9. on hyvä sauma käydä testaamassa kuntoaan pitkillä ratamatkoilla Laihialla (ilmoittaudu viimeistään ti 3.9. TÄÄLLÄ>> ) ja SM-maastojen esikisat juostaan Kurikassa lauantaina 5.10. Molemmat kisat kuuluvat juoksukoulusarjaan, joten seura maksaa ilmoittautumismaksut (Laihian kisoissa seura ei maksa heittolajien ilmoittautumismaksuja, vain juoksujen!)

Kiitos kesästä, toivottavasti näemme mahdollisimman monen kanssa taas syksymmällä! Harjoitustauosta huolimatta muistetaan liikkua, syödä ja nukkua tarpeeksi :)