Finaaliin nimetyt urheilijat varmistakaa vielä osallistumisenne kisaan, ellette ole sitä jo tehneet. Urheilijat ilmoitetaan kisaan seuran puolesta keskiviikkona 28.8. Varmistukset Katrille (044 240 2903 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Nimetyn joukkueen ja huoltajat näet TÄSTÄ>>

Joukkueen ohjeet:

*Kilpailu alkaa avajaisilla 10.30, jonka aikana suoritetaan seurojen esittely. Seurojen esittelyyn saavat osallistua kaikki seuraa edustavat urheilijat ja huoltajat. Suositeltavaa on, että mahdollisimman moni urheilija ja huoltaja olisi avajaisissa mukana ja siten myös kilpailun aikana kannustamassa seuratovereitaan.

*Mikäli et vielä avajaisiin ehdi osallistua, kisapaikalle on hyvä saapua n. 1h ennen oman lajin CALL-IN:ä, jotta ehdit noutaa seuran kokoontumispaikalta tai nimetyltä ikäluokkasi huoltajalta numerolapun ja ruokalipun sekä suorittaa alkulämmittelyt rauhassa. Seuran kokoontumispaikka on katsomossa seuran lippujen alla.

* Mukaan lenkkarit, piikkarit, heittokengät(jos on), SSU:n kilpailuasu (jos löytyy, omatkin urheiluvaatteet tai 11-vuotiailla urheilukoulupaita käy hyvin; jos haluat urheilukoulupaidan niin ilmoita Katrille), lämmintä vaatetta ja sadeasu.

* Seuran nimeämät huoltajat huolehtivat, että urheilijat ovat ajoissa paikalla, verryttelemässä ja call-room:ssa.

*Alkuverrytelyssä on tärkeä huomioida call-in aikataulu, koska se on eri kuin kilpailuaikataulu. Call-in aikataulun mukaisesti kokoonnutaan call-room:n. Sieltä kootusti lajeittain siirrytään kilpailualueelle. Kilpailu alkaa kilpailuaikataulun mukaan. Verryttely tulee suorittaa kentän ulkopuolella.

*Kilpailuohjeisiin pääset TÄSTÄ>>

*Jos sairastut tms, ilmoita siitä Katrille mahdollisimman pian! (044 240 2903)

RUOKAILUT:
Kisalounas tarjoillaan joukkueen urheilijoille ja seuran nimeämille huoltajille Squash & Bowling Centerissä klo 11-17. Ruokaliput saa seuran nimeämältä oman ikäluokan huoltajalta. Muistakaa kuitenkin ottaa myös omaa evästä mukaan.