SSU:n sisuikäiset menestyivät hienosti piirin sisuhuipentumassa eli 9-15-vuotiaiden piirinmestaruuskisoissa viikonloppuna Alavudella. Kilpailuihin osallistui 53 seuran urheilijaa ja mitaleita saavutettiin kaikkiaan 61 kappaletta. Sisupisteitä seuralle kertyi 398. Seuran nuoret tekivät yhteensä huikeat 77 omaa ennätystä!

Joni Haapamäki saavutti suurimman menestyksen voittamalla neljä kultamitalia P12-sarjassa. Muut kovimmat mitalirohmut neljällä mitalilla olivat Lauri Takala (3 kultaa ja 1 hopea), Joanna Kangas (1 kulta ja 3 hopeaa), Oliver Eteläaho (2 hopeaa ja 2 pronssia) ja Mirella Kärki (3 hopeaa ja 1 pronssi). Kolmeen mitalisijaan ylsivät Eino Kivimäki ja Helmeri Lonkainen värisuorillaan sekä Tuomas Lähdemäki (1 kulta ja 2 hopeaa).

Piirinmestaruuden veivät myös Saana Lappalainen, Oliver Metsälä, Elsi Karjanlahti, Eetu Muhonen, Kristofer Metsälä, Matilda Koivisto ja Anna-Julia Haapamatti. Muita seuran urheilijoiden mitali- ja pistesijoja sekä kokonaistuloksia pääset tarkastelemaan TÄÄLTÄ>>

Onnittelut upeista suorituksista ja kiitos kaikille kisaajille! Jokainen kisoihin osallistunut seuran urheilija saavutti joko mitali- tai pistesijan tai teki oman ennätyksensä vähintään yhdessä lajissa. Seuraavat pm-mitalit ratkotaan pm-kävelyissä Töysässä la 3.8. sekä Seinäjoen Keskusurheilukentällä su 25.8. sisuviesteissä.