La 27.7. - Su 28.7. kilpaillaan sisumestaruuksista Alavuden urheilukentällä. Kilpailuissa 9-15-vuotiaat urheilijat pääsevät aistimaan vähän isompien kisojen tunnelmaa ja lajivaihtoehtoja on tarjolla paljon. Myös 2011-syntyneet voivat osallistua 9-vuotiaiden sarjaan. Osallistumisoikeus on enintään neljään lajiin kahden päivän aikana. Kilpailuissa palkitaan kolme parasta, minkä lisäksi jokainen sisuhuipentumiin osallistunut palkitaan pokaalilla SSU:n kauden päätösjuhlassa marraskuussa. Muista ilmoittautua kisaan viimeistään keskiviikkona 24.7. niin seura maksaa ilmoittautumismaksusi. Ilmoittautumiseen TÄÄLTÄ>>

Alla muutamia ohjeita sisuhuipentumiin:
* Alustava aikataulu löytyy TÄÄLTÄ>> Aikatauluun saattaa tulla vielä muutoksia ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.
* Numerolaput jaetaan kilpailukansliassa seuroittain, joten numerolappusi voit tulla hakemaan Katrilta katsomosta SSU:n kokoontumispaikalta (seuran lipun luota). Kokoontumispaikalle voit jättää tavarasi ja halutessasi saat seuran värit kasvoihin ja nauhat hiuksiin.
* Muista varmistaa osallistumisesi kisapaikalla! Juoksulajeissa osallistuminen tulee varmistaa kilpailukansliassa (raksi oman nimen kohtaan lähtölistaan) viimeistään 45 minuuttia ennen juoksun alkua. Kanslia sijaitsee jäähallin edustalla. Kenttälajeissa varmistukset tehdään suorituspaikalla 15 minuuttia ennen lajin alkua. Ole siis hyvissä ajoin paikalla!
* Verryttely tulee tapahtua kentän ulkopuolella, esimerkiksi jäähallin päädyn sorakentällä tai järven ympäristössä kävelytiellä. Ei siis kentän nurmella eikä juoksuradalla.
* Suorituspaikalle voi siirtyä 20 min ennen lajin alkua, seipäässä 40 min ennen lajin alkua. Hypyissä ja heitoissa verryttelysuoritukset tapahtuvat lajinjohtajan johdolla. Suorituspaikalle pääsevät vain urheilijat ja toimitsijat kilpailujen turvallisuuden ja sujumisen vuoksi, kannustajat jäävät siis katsomoon
* Jos juoksu- ja kenttälaji menevät päällekäin, niin ilmoita tästä kenttälajin toimitsijoille/kirjurille ja ole lähtöviivalla ajoissa. Kenttälajeissa joustetaan tarvittaessa.
* Lisää ohjeita löytyy TÄÄLTÄ

Tsemppiä kaikille kisaan, nähdään Alavudella! :)