Uusi harjoituskausi on alkamassa viikolla 39 ja urheilijoiden on aika asettaa tavoitteensa vuodelle 2019. SSU:n valmennustiimi toivottaa tervetulleeksi aiemmin mukana olleet ja uudet aloittelevat urheilijat.

Harjoitusryhmiin voi ilmoittautua alla olevasta linkistä
https://www.yleisurheilurekisteri.fi/ilmo.asp?g=54EMSTLGBMGD9UTGT2RC

Ilmoittautuminen Mikon kestävyysryhmään alla olevasta linkistä
https://www.yleisurheilurekisteri.fi/ilmo.asp?g=B67LPHXPU39AZUPBZDBJ

Tarkemmat ohjeet ja seuran alustavat harjoitusvuorot julkistetaan info-tilaisuudessa, joka pidetään Seinäjoen urheilutalon kokoustilassa torstaina 27.9 klo 18-20

Harjoituskausi alkaa harjoituksilla, joilla luodaan pohjakuntoa, jolla mahdollistetaan mahdollisimman hyvä kehittyminen ja palautuminen talven tehotreeneistä. Hallitreenit alkavat lokakuun loppupuolella erillisen viikko-ohjelman mukaisesti.

Poikkeus: 2006 vuonna syntyneet pikajuoksijat voivat osallistua myös valmennusryhmien pikajuoksuharjoituksiin, joita pitävät Helinä Koivumäki tai Ari Vekola. Lisätietoa Arilta puh 040-7074881. Ilmoittautuminen ja harjoitusmaksut kuitenkin vain JVR2 ryhmään. Poikkeus on voimassa vain harjoituskaudelle 2018-2019 ja aiheutuu pikajuoksuhankkeesta, johon on saatu julkista tukea. Myös 2006 syntyneet pikajuoksijat vanhempineen voivat halutessaan osallistua 27.9 pidettävään infotilaisuuteen, jonka jälkeen on mahdollista kysellä tarkemmin, jos jokin asia ei selviä infotilaisuuden aikana.

Harjoitusintoa toivoen:

SSU:n valmennustiimi