Kilpailukausi ei ole vielä ohi. Ähtärissä järjestetään 9-13-vuotiaille Supersisuottelut lauantaina 15.9, mikä tarjoaa nuorille urheilijoille mainion tilaisuuden päästä kokeilemaan harvoin tarjolla olevia moniotteluita, haastamaan itsensä useassa eri lajissa ja kenties kokeilemaan täysin uusiakin lajeja (ja tekemään niissä omia ennätyksiä!).

Hyvin usein menestyvän urheilijan taustalla on monipuolinen ottelupohjainen harjoittelu. Moniottelutaustaiset urheilijat voivat nousta huipulle myös yksittäisissä lajeissa, esimerkkinä keihäänheiton olympiavoittaja ja maailmanennätysnainen Barbora Spotakova.

Uusien lajien kokeilua ei tarvitse pelätä, sillä voit tulla kokeilemaan ja opettelemaan niitä jo tiistaina 11.9. klo 18-19:30 Seinäjoen Keskuskentälle avoimiin harjoituksiin. Harjoitukset ovat avoimet kaikille, jotka aikovat osallistua tai edes harkitsevat Supersisuotteluihin osallistumista. Niissä käydään läpi juuri niitä lajeja, joista urheilija haluaa vähän lisää kokemusta ennen kisaa. Olisi kiva, jos ilmoitat harjoituksiin tulostasi Katrille (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 044 240 2903), niin osaamme varata riittävästi vetäjiä paikalle. Jos sinulla on mielessä tietty/tietyt lajit, joihin haluat opetusta, voit ilmoittaa siitäkin halutessasi etukäteen.

Harjoitusten jälkeen (tai ennen) voit ilmoittautua kisaan kilpailukalenteri.fi:n kautta. Seura maksaa osallistumismaksun, mikäli ilmoittaudut ajoissa eli viimeistään keskiviikkona 12.9! Ilmoittautumiseen tästä

Otteluiden lajit

T/P9 (4-ottelu): 40m, korkeus, keihäs, 800m
T/P10 ja 11(4-ottelu): 60 m aj, korkeus, keihäs, 800m.
P12 ja 13 (5-ottelu): 60 m aj, pituus, keihäs, kiekko, 800m.
T12 ja 13 (5-ottelu): 60 m aj, pituus, korkeus, keihäs, 800m.

 

Muut kisat

Keskiviikkona 12.9. Pitkät ratamatkat ja Laihian Lujan piirikunnalliset

Ilmoittautuminen 10.9. mennessä täältä, seura maksaa osallistumismaksun.

 

Sunnuntaina 16.9. Seinäjoen Keskuskentällä tonnikisa ja Teron Kiskaasut. Sarjat T/P9-M/N.

Seuran omat urheilijat ilman osallistumismaksua! Ilmoittautuminen 14.9. mennessä täältä

 

Lauantaina 22.9. Kuortaneen Maastofinaali

Lisätietoa tästä ja ilmoittautuminen tästä 15.9. mennessä

 

Rohkeasti mukaan!