Pikajuoksukoulu järjestetään talvella 2017-2018 seuraavasti:

HARJOITUKSET

Maanantaisin Nurmon liikuntahallilla klo 16.45 - 18.00. Harjoitukset alkavat ulkoverryttelyllä, joten varustus sen mukaan. 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Tänä talvena pikajuoksukoulu on osa juniorivalmennusryhmän harjoitusviikkoa. Pikajuoksukoulu järjestetään vain juniorivalmennusryhmäläisille. Näin siksi, että ryhmäkoko ei kasva liian suureksi ja harjoitusten laatu pysyy korkeana. Ilmoittautuminen tulee siis tehdä juniorivalmennusryhmään. Vaihtoehtoisesti voi ilmoittautua pienten(9-13-vuotiaiden, synt 2009-2004) juoksukouluun. Siellä harjoitellaan juoksemista koko skaalalla pikajuoksusta kestävyysjuoksuun! Sopii erityisesti palloilijoille, jotka tarvitsevat sekä nopeutta että kestävyyttä.

 

STARTTIRYHMÄ / PIKAJUOKSUHARJOITUKSET

2.5.-29.8.2018 Seinäjoen keskuskenttä

 SSU vastaa kysyntään ja aloittaa uuden pikajuoksupainotteisen harjoitusryhmän. Harjoituksissa kehitetään lajitekniikkaa ja fyysisiä ominaisuuksia sekä opetellaan harjoittelemaan tavoitteellisesti. Ryhmän mukana on mahdollisuus harrastaa tai kehittyä vaikka mestaruustason urheilijaksi. Harjoittelu on pääosin ryhmäharjoittelua, mutta urheilijaa ohjataan myös yksilöllisesti urheilijan ominaisuuksien ja muiden harrastusten mukaisesti.

Ryhmän nuorimpia ovat 12-vuotta täyttävät urheilijat. Yläikärajaa ei ole, koska koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa yleisurheilua. Yhteisharjoituksia on aluksi 2 kertaa viikossa. Lisäksi tuetaan kilpailuissa ja niihin valmistautumisessa. Harjoittelu on nousujohteista jolloin harjoitusmäärät kasvavat urheilijoiden kehittyessä vähin erin.

Kesäkaudella 2018 harjoitukset pidetään Seinäjoen keskuskentällä siten, että ensimmäinen harjoitus on keskiviikkona 2.5 ja viiimeinen ke 29.8.
Harjoitusajat:
ma klo 17:30-19:00
ke klo 17:30-19:00
aikatauluun tai harjoituspaikkaan voi tulla muutoksia, mikäli keskuskentällä on samaan aikaan joku isompi tapahtuma, joka peruu normaalin harjoitusvuoron.

Hinnat:
90 euroa / kesäkausi (touko-elokuu)
Syyskuussa ryhmä jatkaa kuukausimaksulla, joka perustuu viikottaiseen harjoitusmäärään. Uuteen harjoituskauteen on erillinen ilmoittautuminen ja etusijalla ovat kesällä mukana olleet.

Maksuihin on mahdollista hakea huojennusta seuran eettisestä rahastosta. Harjoitusmaksu laskutetaan ja lasku lähetetään huoltajan sähköpostiin.

Tiedustelut:
Helinä Koivumäki 050-3047538 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. + WhatsApp
Ari Vekola 040-7074881 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. + WhatsApp

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

Ryhmän koko on rajoitettu ja mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislinkki sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä.
 

YHTEYSTIEDOT

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.